livet.

Vi lovar att snart uppdatera. Lovar! Ska bara ner till stranden och njuta av att vi hittat till den har fina paradison. LIVET!

Kommentarer
Postat av: Fredrik Ekelund

Hej Sofia! Underbart att läsa om er resa. Låter spännande det mesta även om elefantridningen i vattnet såg läskigt och nästan lite farligt ut. Är lite avundsjuk på er, hade gärna velat göra denna resa själv en dag. Har kommenterat er blogg på min "Blandade tankar" på min hemsida. För oss var namnen Kambodja, Laos och Vietnam så förknippade med krig att man häpnar när man läser om den idyll ni beskriver. Kram på er och varma hälsningar från ett vårkallt Malmö, Fredrik.

2012-03-30 @ 10:07:14
Postat av: Kupan

Hej söta Sofia! Har då och då läst om era äventyr, låter fantastiskt, fantastiskt, fantastiskt... och lite underbart också...! Tack för kort, skulle vilja dyka in i bilden! Ser fram emot att se dig i Stockholm (där det just nu är +5 grader, brr) och få höra dig berätta "live" om allt du varit med om. Visst du att man kan klappa hajar på nosen, så blir de snälla? Men försök inte, du får bara en chans...

Stor kram Kupan

2012-04-21 @ 20:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0