thaiboxning.

IKVALL hander det! Vi har bestamt oss for att ga pa thaiboxning har i Chaweng. Som jag har langtat!
Annars har vi idag:
- legat pa stranden och brannt sonder oss (alla! inte bara jag).
- atit fried rice och pad thai
- atit glass=svept den innan den smalte
- funderat pa lite aventyr som vi ska ge oss ut pa imorgon..
- bara MATT BRA. Kan ej forsta att vi ska vara har sapass lange till? Kanns amazing!
KORT UPPIS TILL ER. PUSS FRAN EDER YLVIS.

på koh samui.

Hoho Evis har! Nu har vi tagit oss fran Phuket upp till den lilla on Koh Samui. Vi hann med att aka 4 olika bussar (en busschauffor korde som en galning, omkorning i kurvor osv) och en farja! Det gick ca 11 timmar innan vi var framme sa vi har varit ganska trotta idag om man sager sa. Nar vi kom fram tog vi forsta basta stalle vi hade kollat upp eftersom det var sa sent, vilket blev en bungalow pa Baan ta Yaay. 
Idag har vi gatt runt och sokt efter battre boende har vid stranden i Chaweng. Efter tva timmars letande hamnade vi pa ett mycket fint hotel som ligger 100 meter fran stranden och dar ska vi spendera var tid tills pa sondag! Dagen borjade med sol men sedan har det ost ner regn mestadels = sitta inne och mysa!

Sofia och jag ar iallafall friska nu efter en liten penicillinkur sa det kanns bra, inte sa jattekul att ligga pa hotellrummet och sova bort dagarna... Nu blir det till att pressa jarnet pa stranden sa vi kan bli lite bruna nagangang!!!!! Ni ska fa lite bilder harifran da vi har tid, det verkar vara en mycket fin o:)

Hoppas att ni har det bra dar hemma och att ni inte saknar oss allt for mycket;)

PUSS

första bilderna.

Tjabbatjena! Idag är det Sofia som skriver.

Jag har tyvärr blivit sjuk så ligger hemma idag medan tjejerna har åkt till stranden. Verkligen megatråkigt för mig men desto bättre för er, för nu har jag tid att lägga in lite bilder. Vågar dock inte lägga ut några bikinibilder på Eva och Ylva, då kanske jag får stryk. Men, här kommer några bilder från våra första dagar i Patong. Vi är fortfarande blekast på både stränderna och barerna, men det börjar ta sig nu. Enjoy!



Här är Patong Beach, där vi tillbringar våra dagar med sol och bad.


Första utekvällen i Patong.


Jag och Eva.


Innan White Night. (vad gör Ylva med benet?)


Känns alltid lika bra att hamna på bild med dom här brunisarna. Denna gång blev Eva offret...


Den klassiska benbilden på stranden.

Nu ska jag forsätta vila så jag blir frisk någon gång. Nästa gång vi lägger upp bilder ska ni få mer från stranden och så, men då får dom andra tjejerna också vara med.

Hoppas det är bra där hemma! Kram från Sofia.

patong.

Well hello bloggen, Ylvis här!

Idag har vi anlänt till Patong, till vår kära Emelie! Vi bor på ett packpackerställe som var himla mycket finare än vad jag hade trott. Tummen upp! Dagen började med spöregn. SPÖregn. Kul. Nej. Ville. Inte. Göra. Nåt. Men hos både Sofia och Eva fanns fortfarande hoppet om sol, så när vi skulle ner mot stan, med Emelie som hönsmamma,  för att äta lunch så packade vi ner strandsakerna också. TROTT ELLER EJ så kikade solen fram efter nån timme. Snopen man blev vettu. Kläderna av fort som fan. Solasolasolasolabadaspelaboll.

Nu är jag precis hemkommen från en matmarknad som Emelie visade oss. Där fanns allt från kyckling och kött-spett, majskolvar, sushi, thairöror till frukt och (godast idag) fruktsmoothie. Amazing! Där kommer vi nog äta fler gånger. Eftersom jag är en trött människa så bestämde jag mig för att gå hem efter vi hade ätit, medan de andra skulle shoppa lite.

Nu ska jag vila lite och vänta på tjejerna. Ikväll ska vi ta en öl!

Varma hälsningar från Ylvis.

sista natten.

Vi borjade alla dagen med en pw ner till stranden och tillbaka, det var svettigt men skont efterat nar vi fick svalka oss i poolen. Resten av dagen har vi tillbringat pa Surin beach efterso, det ar sista dagen har. Nu ikvall ska vi ut och ata lite sedan packa ihop vara saker. Imorgon ska vi aka till Patong ratt tidigt fora att mota upp Emelie. Hoppas ni har det bra dar hemma. Saknar vara mammor och pappor! Svettiga halsningar fran Ylva, Sofia och Evis.

just chillin'

Savadika! (hej på thailändska) Nu sitter vi på hotellrummet och ska precis lägga oss och sova lite. Vi har finbesök av emelie g som har hälsat på oss lite idag, mycket trevligt! Annars har vi hunnit med en solig dag på stranden med höga vågor och mycket saltvatten i ögonen:) Sofia snorklade loss och spottade tre fiskar... På lördag "flyttar" vi till patong för lite shopping, party + sol och bad! Lite tråkigt utan bilder men det kommer när vi åker till patong... Varnar redan nu för bleka turistbilder men ni får stå ut med det i början;) Dagens bästa: Emelie gösta Dagens bild: Ylva under en våg (bild kommer) Dagens duktiga: Sofia och Eva på upptäcksfärd och springtur Dagens outfit: bikini =string+toppless Dagens snygging: lilla Nelly 1,5 år (peachmaterial) Pussåkram från trion!

framme i Phuket.

En snabb uppdatering fran hotellets egna datorer som vi sa snallt fick lana:
Vi landade i Phuket i morse och har hittils hunnit med att ta taxi till hotellet, checkat in,
spenderat lite for manga timmar pa stranden vilket resulterade i en harlig branna pa Ylva (ovantat)
som inte kunde motsta det harliga havet med roliga vagor. Vi har aven sovit nagra timmar pa
eftermiddagen och atit Evas favorit (fried rice with chicken) tva ganger som hon tjatat
om i tva manader - GOTT! Nu ar klockan over tio har och vi ska doppa tarna i poolen och
sedan spela en rafflande match i Yatzy innan laggdags.

Imorgon kommer Emelie och halsar pa oss och vi ska fortsatta halla oss under parasollet (i alla fall Ylva)...

Vi saknar er alla!
Kramar fran Sofia, Eva och Ylva.
 

nu är det nära.

Jag vill bara meddela att imorgon lämnar vi lilla Härnösand och det stora äventyret börjar.
En lång och härlig natt väntar på Arlanda innan flyget går 06.30 mot Thailand.
Just nu är det en del kvar att fixa och många fjärilar i magen men efter idag hoppas
jag vi kommit i ordning och nerverna lugnat sig så vi känner oss redo inför avgång.

Vi hörs snart igen!

RSS 2.0