livet.

Vi lovar att snart uppdatera. Lovar! Ska bara ner till stranden och njuta av att vi hittat till den har fina paradison. LIVET!

Ho Chi Minh

Hej allihopa, vi lever!

Sen vi skrev sist har vi besokt Kambodja och nu befinner vi oss i Vietnam, narmare bestamt Ho Chi Minh.
Vi kor en liten snabb sammanfattning av senaste dagarna eftersom internet inte ar det basta har.
Kambodja: Finare an vad vi tankt oss, Ylva sjuk, battur genom floating village, besok pa SOS-barnbyar -
hem och skola och en tidig morgon dar vi skadade soluppgangen over Angkor Wat.
Sedan tog vi nattbussen mot Vietnam som tog ca 16 timmar. Inte sa jatteroligt...
Har i Ho Chi Minh ar det fruktansvart varmt. Igar besokte vi War Museum dar vi fick lara oss om
Vietnamkriget och pa kvallen at vi Fajitas. Vi fick antligen sova ut alla vara missade sovtimmar
imorse och nu sitter vi och planerar dagens schema.
Imorgon flyger vi vidare mot Filippinerna!
Kram, fran trion.

Koh Chang.

Som vi kanske glomt att namna sa har vi lamnat Bangkok och tagit oss till den vackra on Koh Chang, dar vi varit i snart tre dagar. Vi bor pa en strand som heter White Sand Beach pa ett litet rum. Vi gor roliga utflykter nastan varje dag och njuter av vara sista dagar har i Thailand. Om nagra dagar (narmare bestamt den 8de) drar vi vidare till Kambodja for att skada det vackra templet Angkor Wat i soluppgangen. Darefter tankte vi aka nagra dagar och utforska Vietnam innan vi moter upp Emelie och hennes kompisar i Filippinerna.

De foljande dagarna passar vi darfor pa att ata massor med pad thai, bananpankaka och fruitshakes for att klara resten av resan. Har kommer lite bilder fran Lonely Beach har pa Koh Chang plus tva avstickare - en pa Ylvas fantastiska nyslingade har och en fran en fotmassage fran himlen som avslutade en lang dag i Bangkok.






Lonely Beach.


Sofia i lasande stund.

Det var allt for den har gangen. Ikvall blir en lugn kvall eftersom bade Eva och Ylva har akt pa en trakig forkylning. Vi funderar pa varsin kitkat och lite kortspel i sangen (nakna)...

Kramar fran Trion!



ele 2.

Har kommer de utlovade bilderna fran dagens elefantutflykt:













It was awesome!

ele.

Idag har vi fatt uppleva nagonting sa himla roligt! Vi hamtades imorse av en taxi som skulle ta oss till ett stalle dar vi skulle fa traffa, rida och bada med elefanter! Den har formiddagen kommer vi sent glomma. Bilder kommer senare!

Kram fran Ylvis.

4 mars.

Hej mina vanner! (Clara, las detta inlagg pa egen risk)

Eftersom inga dagar gar efter mottot "ta dagen som den kommer", sa hade vi givetvis planerat redan dagen innan hur vi skulle spendera aven denna dag. Sofia hade sa fint stallt klockan, men varken evis eller jag vaknade pa det humor vi hade planerat. Eftersom vi ar backpackers MEN vill aven sova pa lite finare stallen (far helst inte finnas kackerlackor igen) sa far man alltsa stalla ihop sangarna och trangas pa det lilla utrymme som finns. Igar tavlade vi om vem som skulle fa valja basta platsen, jag vann och valde snabbt och stolt platsen langst ut. Det visade sig saklart vara den samsta(=ryggen kanner mig misshandlad idag) och Sofia som forlorade valde den basta... turtjejen.

JAPP.. forutom att jag har haft ont i ryggen idag och fatt en fantastisk forkylning och har kvar min fantastiska oroninflamation.. sa har vi idag akt pa ett taxiflak till en FANTASTISK strand. Det var en fantastiskt fin vag dit ocksa, med fantastiskt fina elefanter, pafaglar och ett par fantastiskt branta backar och viewpoints. Nar vi kom fram mottes vi av ett backpackerparadis med sma barer, cafeer och restauranger. Vi overvagde nar vi skulle aka hem att flytta till detta fantastiska stalle, men dar tog orken slut.

Nu kikade Sofia och Evis precis in huvudet och ville med det signalera att det snart ar dags for lite pad thai. Det blir mat fran gatan idag eftersom budgeten tryter. Igen. Ops.

Sa vill jag avsluta detta inlagg med att saga stort grattis till min kara Jan-E som fyller ar idag! Och saga valkommen till Kajsa som snart kommer till Thailand. Och saga att jag saknar mina lekkamrater dar hemma!

Puss fran Ylvis.

bangkok.

Det ar mycket harligt att var tillbaka till Thailand, god mat och trevliga manniskor. Vi har hunnit med en hel del pa bara tva dagar har i Bangkok. Bland annat detta: 
Lambis.


Detta far man inte gora i en tuktuk.


Wat Poh som ligger och softar.


Bonestund.


Party rock!

Det var allt for denna gang, imorgon aker vi till Koh Chang for att antligen lapa lite sol.

Kram fran Ylva, Sofia och Evis.


gastinlagg.

Hej Kalle med H har,

i skrivande stund sitter jag, mina tre vapendragare Adam, Albin och Andersson i rum 416 pa halvsmutsiga, men otroligt prisvarda hotellet Siam Oriental Inn. Rummet har en stark backpackeraura med ett antal urdruckna Chang. Toapapperet ar slut, men det storsta problemet ar att det inte finns nagan oppnare till olen. Som Adams hora i spelet Kings Cup fick jag just aran att ge alla pa rum 416 tre komplimanger. Stamningen blev genast skarp. Efter superlativ som ''badminton i tradgarden-aura'' och ''sot'' var festen i full gang. Euforin i rummet gar att ta pa. Alla har ar pa sitt livs resa. Det marks. Just nu kommer vi in pa alldeles for intima samtalsamnen. Bland annat vad vara barn ska heta och sjalvklart vilka auror vi alla tycks ha.
Nej nu maste jag tillbaka till drickandet, Vi har en Sambucka att sanka. Folj vara vidare aventyr pa: Asienruntpafemtiodagar.blogg.se
/ Kalle H

RSS 2.0