på koh samui.

Hoho Evis har! Nu har vi tagit oss fran Phuket upp till den lilla on Koh Samui. Vi hann med att aka 4 olika bussar (en busschauffor korde som en galning, omkorning i kurvor osv) och en farja! Det gick ca 11 timmar innan vi var framme sa vi har varit ganska trotta idag om man sager sa. Nar vi kom fram tog vi forsta basta stalle vi hade kollat upp eftersom det var sa sent, vilket blev en bungalow pa Baan ta Yaay. 
Idag har vi gatt runt och sokt efter battre boende har vid stranden i Chaweng. Efter tva timmars letande hamnade vi pa ett mycket fint hotel som ligger 100 meter fran stranden och dar ska vi spendera var tid tills pa sondag! Dagen borjade med sol men sedan har det ost ner regn mestadels = sitta inne och mysa!

Sofia och jag ar iallafall friska nu efter en liten penicillinkur sa det kanns bra, inte sa jattekul att ligga pa hotellrummet och sova bort dagarna... Nu blir det till att pressa jarnet pa stranden sa vi kan bli lite bruna nagangang!!!!! Ni ska fa lite bilder harifran da vi har tid, det verkar vara en mycket fin o:)

Hoppas att ni har det bra dar hemma och att ni inte saknar oss allt for mycket;)

PUSS

Kommentarer
Postat av: Ingher

ÅHH!så roligt att höra av er. Vilket äventyr-håll er friska nu o njutav allt nytt.Ylva håll dig i skuggan. Du blir brun ändå vettu. Här väntar vi på rysskylan som är på väg. Just nu är det -7 men ljuset är faktiskt på väg.Kram till er alla tre



2012-01-30 @ 18:14:52
Postat av: Agge

Flickor !

Härligt att höra från Er.



Jag vaknade till 11,5 minus grader i morse BURR!!!!

Ny sosseledare är vald. Annars mycket vardag lite fest....<3

2012-01-30 @ 18:35:38
Postat av: Mamman

Nu kanske det är läge med myggspray!

2012-01-31 @ 08:15:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0