svenskarnas paradis.

Ah, nu har resan borjat pa riktigt kanns det som. Vi har precis varit pa on Koh Tao, viket verkligen var en paradiso. On ligger ganska langt ut sa vi hoppade forst pa en bat till Ko Phangan med festprissar, som formodligen skulle till fullmoon party sedan bytte vi till baten mot Koh Tao. Det var ju en rolig resa. Inte. Det fina vadret byttes ut mot sporegn och stora vagor som baten vi akte med inte alls var byggd for, sa det svajade valdigt mycket. Mildt uttryckt.
Val framme sa tog vi oss till vart fina hotell, Asia diving resort. Med pool (viktgt)! Dar bestamde Sofia och Ylva (efter manga om och men) sig for att ta dykcertifikat. Sa dag tva pa Koh Tao sa borjade kursen som skulle halla pa i 3 dagar framat. Sofia passed the test och har nu dykcert for Open water!! ..men Ylvas slutade i plagor med oroninflamation pa ena orat och sprackt trumhinna pa ena. Koh Tao var forovrigt underbart med massor av fina paradisstrander och underbara dyk. Vi besokte Shark Bay och Freedom Beach som tog oss med storm, finaste stranderna hittills.
Resan fortsatte efter fem dagar och vi akte till Phi Phi Island. Dit kom aven alla festprissar efter fullmoon sa det blev bade party och andra dagen en tur med long tale boat kring oarna. Monkey Beach dar vi fick se massor av sota apor, sen vidare till tva snorkelstallen och till sist hamnade vi pa Maya Bay och Ylva fick antligen uppleva stranden fran The Beach som hon velat se.
Sa till idag da vi har kommit till Koh Lanta, aven kallat ''svenskarnas paradis''! Svenskarna har tagit over on och det finns bla en svensk skola... det sager val allt. Vet inte hur lange vi stannar har, men som det verkar nu blir det iallafall nagra dagar! Imorgon ska vi aka till nagan fin strand som Hannes har tipsat oss om, hoppas det kommer blir lika fantastiskt som freedom beach!!!
Aja, nu har vi inte tid att hanga har mer, nasta inlagg blir det BILDER;)
STAY TUNED
halsningar trion.

Kommentarer
Postat av: Mannan

Oh, Ylva!

2012-02-12 @ 17:47:40
Postat av: Anonym

2012-02-12 @ 17:55:30
Postat av: Anonym

2012-02-13 @ 20:33:59
Postat av: Therese

HALLO TRION!

Härligt att ni har det så braaa. Här hemma är det kallt och alla är sjuk (typ). Är så otroligt avis på er, lyllosar! Hoppas ni får fortsatta bra dagar och att du ylva blivit frisk i småöronen!! KRAMKRAM från norrland

2012-02-16 @ 22:22:58
Postat av: Birgitta

Hoppas att Ylva mår bättre nu!

2012-02-17 @ 10:40:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0