Koh Chang.

Som vi kanske glomt att namna sa har vi lamnat Bangkok och tagit oss till den vackra on Koh Chang, dar vi varit i snart tre dagar. Vi bor pa en strand som heter White Sand Beach pa ett litet rum. Vi gor roliga utflykter nastan varje dag och njuter av vara sista dagar har i Thailand. Om nagra dagar (narmare bestamt den 8de) drar vi vidare till Kambodja for att skada det vackra templet Angkor Wat i soluppgangen. Darefter tankte vi aka nagra dagar och utforska Vietnam innan vi moter upp Emelie och hennes kompisar i Filippinerna.

De foljande dagarna passar vi darfor pa att ata massor med pad thai, bananpankaka och fruitshakes for att klara resten av resan. Har kommer lite bilder fran Lonely Beach har pa Koh Chang plus tva avstickare - en pa Ylvas fantastiska nyslingade har och en fran en fotmassage fran himlen som avslutade en lang dag i Bangkok.






Lonely Beach.


Sofia i lasande stund.

Det var allt for den har gangen. Ikvall blir en lugn kvall eftersom bade Eva och Ylva har akt pa en trakig forkylning. Vi funderar pa varsin kitkat och lite kortspel i sangen (nakna)...

Kramar fran Trion!



Kommentarer
Postat av: Birgitta

Hoppas ni blir av med förkylningarna snabbt! Här hemma härjar influensan som bäst. Stackars Lidija är riktigt dålig.Lycka till nu när ni drar från Thailand.

2012-03-07 @ 19:08:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0